FB manager
Вход
BOOST YOUR POST REACH!

Как да стартирам FB manager (стъпка по стъпка)

<

1. Регистрирате се в сайтa.

2. Отивате в меню Профил, където горе в дясно ще видите бутона за сваляне на програмата. След като я свалите я разархивирате и стартирате инсталацията на .exe файла, като посочвате папка, в която да бъде инсталиран. Тъй като бота се стартира от инсталационната папка е препоръчително да я премстите там където ще ви бъде лесна за достъпване.

3. Логвате се във вашия профил във www.fbamanger.eu, след това отивате в меню Ботове, кликате на бутона Добави нов и добавяте вашия фейсбук профил, от който ще публикувате във вашите фен страници/групи (ако се логвате с тел. номер, в полето имейл задавате телефонния ноемр, с който се логвате в съответния профил). В поле интервал задавате броя секунди (напр. 30) ако искате да има времеви интервал между всяка публикация. Ако не желаете да има интервал оставяте полето празно или задавате 0.(Ботове, наричаме вашите фейсбук профили, от които ще публикувате във вашите групи/фен страници). Ако зададете отметката "Рандом", то означава, че публикациите за този бот, които ще качвате ще се публикуват на рандом принцип, а не последователно (по-долу може да намерите детайлни обяснения за това как работят различните инструменти). Тук е важно да отбележим, че можете да създавате неограничен брой ботове - това са профилите, от които ще публикувате във вашите страници/групи.

4. След като създадете вашите ботове (профили), ще ги видите в меню Ботове. За да добавите фен страниците/групите, в които ще публикувате от съответните ботове, кликате на Редактирай страници на съответния бот, където можете да добавяте, премахвате или редактирате страниците и групите, в които ще публикува съответния профил.

5. Остава само да добавите публикациите, като за всеки бот публикациите добавяте от меню Ботове, след което кликате на Добави публикации на съответния бот.

6. След като сте добавили вашите публикации за съответните ботове, е време да стартирате публикуването, като стартирате Bot.exe файла от инсталационната папка на вашия компютър. След това добавяте email и парола за съответния бот и кликате на бутона старт. Ако искате да стартирате няколко профила едновременно или пък няколко инстанции на един и същ бот (с цел по бързо публикуване) то за всяка инстанция на всеки бот кликате на add user, задавате email/тел. номер и парола и накрая кликате на бутона старт.

FB manager НЕ СЪХРАНЯВА вашите пароли за фейсбук профилите, от които публикувате вашите публикации! Паролите се ползват единствено локално на вашия компютър!

Ако имате въпроси или предложения, не се колебайте да се свържете с нас, като използвате формата за контакт.

Какво трябва да знаем при работата с FB manager

Можете да ползвате неограничен брой ботове - просто добавяте новия профил в меню ботове, добавяте фен страниците или групите, в които ще публикува.

Може да пускате неограничен брой ботове (профили), които да работят едновременно. Ако искате да стартирате няколко профила едновременно или път няколко инстанции на един и същ бот (с цел по бързо публикуване) то за всяка инстанция на всеки бот кликате на add user, задавате email/тел. номер и парола и накрая кликате на бутона старт.

Рандом - Рандом публикациите се активират, чрез отметка на чекбокса в меню редактиране на бот. Докато рандом публикациите са активирани, публикациите ще се публикуват на произволен принцип, като единствено се запазва последователността на фен страниците.

Интервал - Интервалът в меню редалкция на бот е интервалът от време за всеки бот между публикуването на публикациите. Интервалът е в секунди, т.е. ако искате да има интервал от 2.5 минути между всеки пост на съответния бот трябва да въведете числото 150 (което означава 150 сек.) в полето и да запаметите промените. Интервалът може да бъде от 0 до 86 400 сек.

Изтрий текст - При публикуването на линкове под полето за линк има отметка "Изтрий текст". Ако тя бъде зададена, то при публикуването на линка във ФБ самия текст на линка ще бъде изтрит след като публикацията се зареди.

В меню Публикации може да видите последно публикуваните постове от вашите ботове (профили)

Сигурност

FB manager НЕ СЪХРАНЯВА вашите пароли за фейсбук профилите, от които публикувате вашите публикации! Паролите се ползват единствено локано на вашия компютър!